Fleksible kontorer

Pakhusene er indrettet med maksimal fleksibilitet. Etagerne kan i bredt omfang indrettes efter lejerens ønsker og behov. Endvidere kan etagerne enten opdeles eller fungere som hele etager. Desuden er bygningen forberedt til, at flere etager kan lægges sammen.

Bygningen byder på flere fælles faciliteter, såsom:
- Kantine
- Møderum
- Omklædningsfaciliteter med sauna
- Delebiler
- Fodboldbane

De mange fælles faciliteter betyder, at du som virksomhed kan nøjes med meget færre m2, end du er vant til. Kontorerne er effektive og funktionelle og lette at indrette til den enkelte lejer.

Hvis du er i tvivl, om Pakhusene er noget for dig, tilbyder vi at lave et gratis indretningsforslag til din virksomhed, inden I beslutter jer.

Pakhusene er et fleksibelt erhvervsbyggeri. Her kan både store og små virksomheder vokse

Mødelokale med sjæl

En del af os bruger flere timer hver dag i et mødelokale, men mange mødelokaler er ligegyldige rum uden sjæl. Derfor har Pakhusene fra starten haft høje ambitioner for indretningen af bygningens mødelokaler.

Mødelokalerne er en del af huset fælles faciliteter, som din virksomhed kan benytte sig af. Ud over at lokalerne er behagelige at opholde sig i, så er de også forskellige, har flot udsigt og præsentationsskærme. Det giver dig muligheden for, at mødelokalerne passer præcist til dine behov.

Parkering og praktik

Pakhusene bliver opført med parkeringskælder samt parkeringspladser på terræn.

Parkeringspladserne kan anvendes mod betaling. Erhvervslejere i Pakhusene har mulighed for at leje flydende parkeringspladser, som de ansatte kan benytte indenfor normal arbejdstid. Efter arbejdstid vil parkeringspladserne være tilgængelige for offentligheden, så man sikrer, at der er liv i området uden for den sædvanlige kontortid.

Med vandet som nærmeste nabo

Med virksomhedsadresse i Pakhusene på havnen kommer du helt tæt på naturen. Her får du vandet som nærmeste nabo, da husets facade på den ene side ligger i lige linje med bolværket og kanalkanten.
Pakhusene er placeret midt i mellem kanalerne, (som graves ud i takt med færdiggørelsen af byggerierne på Aarhus Ø) og med direkte udsigt til livet på resten af Øen. Det gør det til en unik og præsentabel adresse, som er spændende for kunderne at besøge.


Kantine på kanalkanten

I bunden af bygningen ligger husets fælles kantine. Her kan du nyde din frokost og samtidig samle kræfter i de restaurantlignende omgivelser, som emmer af karakter og kvalitet.
Alt imens du holder dit møde eller din frokostpause, kan du kigge ud over vandet og nyde det skiftende lys.

I den nye etape af Pakhusene kan du alt efter vejret vælge at sidde inde bag de store panoramaruder eller spise ude på den store terrasse lige ved bolværket.

Fitness og sauna

I første etape af Pakhusene er dele af erhvervsbygningens stueetage og kælderarealer udlagt som fitness- og omklædning-/saunaområde. Saunaen og omklædningsfaciliteterne er fælles faciliteter, som kan bruges af alle bygningens beboere lejere, mens fitness kræver medlemsskab.

Faciliteterne gør det let at cykle eller løbe på arbejde eller tage en dukkert. Mulighederne er mange, og alt sammen er med til at sikre et sundere liv med en bedre work-life-balance.

Download projektmateriale

Her kan du downloade etageplaner, så du kan se, hvilke lokaler der er relevante for din virksomhed. Du er også velkommen til at downloade projektets logo og visualiseringer.

Pakhusene: Logopakke
Pakhusene: Etageplaner
Pakhusene: Visualiseringer