Kontorer i Pakhusene

Fleksible kontorer

Pakhusene er indrettet med maksimal fleksibilitet. Hver etage kan indrettes efter lejerens ønsker og behov. Etagerne kan enten opdeles eller fungere som hele etager. Desuden er bygningen forberedt til at flere etager kan lægges sammen.

Da kantine, møderum og andre funktioner er udlagt som shared facilities, kan du som virksomhed nøjes med meget færre m2, end du er vant til. Det er effektive og funktionelle kontorer, som er lette at indrette til den enkelte lejer. Hvis du er i tvivl, om Pakhusene er noget for dig, tilbyder vi at lave et gratis indretningsforslag til din virksomhed, inden I beslutter jer.


Pakhusene er et fleksibelt erhvervsbyggeri. Her kan både store og mindre virksomheder vokse

Download bibliotek

Her kan du downloade projektets etageplaner, så du kan se, hvilke lokaler der er relevante for din virksomhed. Du er også velkommen til at downloade projektets logo og visualiseringer.

Pakhusene: Logopakke
Pakhusene: Etageplaner
Pakhusene: Visualiseringer

Mødelokale med sjæl

Selvom mange af os bruger flere timer hver dag i et mødelokale, er alt for mange mødelokaler ligegyldige rum uden sjæl. Derfor har Pakhusene fra starten haft høje ambitioner for indretningen af bygningens mødelokaler.

Rummene skal ikke bare være behagelige at opholde sig i. De skal også være forskellige, så du har mulighed for at vælge mødelokale alt efter, om du skal holde et internt brainstormmøde eller et arbejdsmøde med en kunde.

Med vandet som nærmeste nabo

Når man vælger at flytte sin virksomhed på havnen, er det bl.a. for at komme tættere på naturen og på vandet. I Pakhusene får du vandet som nærmeste nabo, da husets facade på den ene side ligger i lige linje med boldværket og kanalkanten.

Hvis du ønsker at høre mere om muligheder for at flytte din virksomhed ind i Pakhusene, kan du skrive til os her:

Kontakt os

Kantine på kanalkanten

I bunden af bygningen ligger husets fælles kantine. Mens du spiser frokost eller holder møde, kan du således slappe af og samle kræfter i restaurantlignende omgivelser, som emmer af karakter og kvalitet.

Mens du spiser kan du kigge på vandet og nyde det skiftende lys. Alt efter vejret kan du vælge at sidde inde bag de store panoramaruder eller spise ude på den store terrasse lige ved boldværket.


Fitness og sauna

Dele af bygningens stueetage og kælderarealer er udlagt som fitness- og saunaområde. Saunaen og omklædningsfaciliteterne er shared facilities, som kan bruges af alle bygningens beboere, mens fitness kræver medlemsskab.

Bade- og omklædningsfaciliteterne gør det let at cykle eller løbe på arbejde eller tage en dukkert eller en tur i havkajak. Mulighederne er mange og alt sammen er med til at sikre et sundere liv med en bedre work-life-balance.