Restaurant Substans

"Vi har valgt at flytte i Pakhusene, fordi vi synes, vi passer godt ind med vores energi og hele fællesskabet, der er. Så glæder vi os i høj grad til at blive en del af noget større, komme ind i et energisk fællesskab og mangfoldigheden i forskellige typer mennesker og forskellige energi - det bliver fantastisk. Og så skriger udsigten bare på en god restaurant.

- Louise og Rene Mammen – stiftere af Restaurant Substans

Aarhus Barber

"Vi har valgt at flytte ind i Pakhusene for at blive en del af det nye fællesskab og den nye bydel, der bliver skabt på Aarhus Ø. Og samtidig være den første barber og frisør i området."

- Siban Ahmed – Ejer af Aarhus Barber

BankNordik

”Vi møder en masse inspirerende mennesker i vores hverdag, i elevatoren, i kantinen, når vi inviterer hinanden på visit osv. Det smitter også af på kundeoplevelsen. Kunderne kan jo mærke, at vi er glade for at være her.”


- Henrik Horup Andersen – Filialdirektør, BankNordik

AART

”Ideen bag Pakhusene er, at vi får noget ekstra ved at dele nogle faciliteter. Vi kalder det gaining by sharing. Vi oplever faktisk, at vi får et øget råderum som virksomhed, ved at vi får nogle fælles faciliteter.”

- Anders Tyrrestup – Stiftende partner, AART architects

MIB

Det der fik mig til at sige ja til at blive en del af Pakhusene var helt klart den fællesskabsfølelse, der er bygget op omkring konceptet. Det her med at ”come together” og have 400 mennesker at sparre med hver dag, det er en kæmpe berigelse.


- Martin Ib – CEO, MIB

Seier Fitness

"Seier Sundhed er et tilbud til virksomhederne her i Pakhusene, hvor vi giver både sundhedstjek og behandlinger med både fysioterapi og massage. Det er et bredt mix af faciliteter og gode oplevelser, når man kommer for at træne i Seier Fitness."


- Mads Seier-Petersen – Direktør, Seier Fitness

Tilmeld dig nyheder om projektet

Udfyld email og modtag nyheder, du kan også vælge at blive ringet op.

MOE

"En af de ting jeg værdsætter ved at arbejde i Pakhusene, det er de delefaciliteter, vi har. Det gør, at her faktisk er et liv herude 24/7, som giver en god energi rundt om huset.”

- Berit Grotkjær Jensen – Kompetencechef HVAC, MOE

Søstrene Grene

"I Søstrene Grene går vi meget op i æstetik. Og der synes vi, at Pakhusene er rigtig interessant, fordi det er nogle meget æstetiske rammer, som kan virke som god inspiration for vores medarbejdere i hverdagen."

- Mikkel Grene – CEO, Søstrene Grene

Interlex

"Et godt argument for valget af Pakhusene var den lejesammensætning, der er herude. Der er andre lejere, der er oplagte samarbejdspartnere for en advokatvirksomhed. Det er nogle synergier, der allerede nu har båret frugt."

- Jesper Hedegaard – Partner, Interlex Advokater

s360

"Vi bruger Pakhusenes faciliteter i den forstand, at vi gør brug af den lækre kantine og alle vores medarbejdere har medlemskab i SEIER Fitness. Det betyder, at vi kan samles om andet end bare arbejde og det bidrager til det sociale."


- Sabina Eriksen – HR Manager, s360