Del med andre, få adgang til mere og betal mindre
En del af fællesskabstanken omkring Pakhusene handler især om, at husets virksomheder deler en stor del af fællesfaciliteterne. Lejerne deler både kantine, lounge, mødelokaler, tagterrasse, fodboldbane og omklædningsfaciliteter. Og så kan lejerne også leje en elbil blot ved at bruge en app. På den måde får de mere end det, de egentlig betaler for.
Det kan være en stor post for virksomheder at etablere både kantine, mødelokaler og sågar træningsfaciliteter og samtidig ansætte personale til at bestyre faciliteterne. Det har været grundidéen fra Pakhusenes første streg på tegnebrættet, at det skulle være et sted, hvor virksomhederne er fælles om de udgifter mange andre virksomheder står alene med. På den måde opnår lejerne langt bedre faciliteter og serviceniveau sammenlignet med konventionelle lejemål.
- 31.000 m2 kontor og fællesfaciliteter
- 1.300-1.400 forventede arbejdspladser
- 380 parkeringspladser tilknyttet Pakhusene
- 10 etager i bygning et
- 12 etager i bygning to
Fleksibilitet er
nøgleordet
I Pakhusene er det muligt at leje en hel, en halv eller en kvart etage. Det betyder, at der tilbydes lejemål ned til ca. 250 m2. Derudover er der mellem etagerne forberedt til åbne trapper, hvis en lejer ønsker flere etager.
Hent etageplanerPakhusenes vinduer er placeret i et system, der gør, at bygningen egner sig optimalt til både storrumskontorer og cellekontorer.
Lejerne har forskellige behov og ønsker i forhold til indretningen. Derfor stiller vi arkitekten hos Pakhusene til rådighed for alle nye lejere – uden omkostninger.
Booking af de fælles mødelokaler sker nemt og enkelt på den fælles booking-platform. På samme måde sker booking af mødeforplejning nemt og enkelt, så virksomhedens ressourcer anvendes på kerneforretningen.
Virksomheder i
området
- Bank Nordik
- Bestseller
- Cisco
- Culture Workspace
- Designit
- Domis
- Timm Vladimir
- Interlex Advokater
- Kilden + Hindby
- MIB
- S360
- Seier Fitness
- Søstrene Grene
- Artelia
”Den største gevinst ved at flytte i Pakhusene har helt klart været, at vi har fået et godt netværk, og det har været nemt at komme i gang med vores virksomhed. Vores erfaringer med at bo her er så gode, at vi har valgt at leje vores eget lejemål i etape to af Pakhusene.”
Heine
Jensen Stifter af Property Advice
Ind blik
Vinger, ergonomi og klassisk design
- en stol flytter ind
Jonas Højgaard er stifter af interiørvirksomheden Nordic Tales og designeren bag Moth stolen – på dansk Natsværmeren. Den ikoniske stol er tænkt og skabt til Pakhusene, og har nu plads både i både kantinen og bygningens mødelokaler. Både materialevalg, design og ergonomi har spillet en vigtig rolle i Jonas’ udvikling af stolen.
Stolen er blandt andet udformet på en sådan måde, at den ikke lægger et pres på rygsøjlen. Stolens ryg er beklædt med planskåret finer, for at imitere det unikke spil på en sommerfuglevinge. Kombinationen af det organiske mønster og de to messingøjne på ryggen giver stolen ”vinger.” Det grønne stel ser, ved første øjekast, sort ud, men når solen strejfer stellet træder farven frem – ligesom natsværmeren i dagslys.
Det har været Jonas’ ambition at skabe en stol, som skulle være ergonomisk uden at gå på kompromis med det overordnede udtryk. Inspirationen er hentet fra klassiske møbler med et moderne islæt, og dét har skabt Moth stolen, som er designet særligt til Pakhusene.
Det er ikke kun i Pakhusene, at Jonas’ Moth stol høster roser. Den er også blevet hædret med en designpris af Archiproducts. Og fra januar 2019 udstilles den på Trapholt Kunstmuseum.