Nysgerrig?

Image-description

Få mere at vide om, hvordan du og din virksomhed kan blive en del af Pakhusene på Aarhus Ø.

Image-description
Image-description

Få mere at vide

Kontakt Naja Kilden på 22 62 34 25 eller nk@kildenoghindby.dk og få mere at vide om, hvordan du og din virksomhed kan blive en del af Pakhusene.

Du kan f.eks. låne et gratis mødelokale og holde jeres næste møde i Pakhusene, eller få en rundvisning og opleve bygningens liv. Få svar på dine spørgsmål og bliv klogere på bygningerne.

Image-description

Vil du vide mere?

Vi har samlet de vigtigste informationer og bedste historier i et salgsprospekt. Her kan du blandt andet læse om tankerne bag Pakhusene, høre mere om Substans’ nye restaurant i toppen og se eksempler på etageplaner.

Se salgsprospekt
Image-description

Hent pressekit

Skal du bruge Pakhusenes logo, billeder eller vil du læse mere om boligerne, arkitektens tanker bag byggeriet og en hel masse andre gode historier fra Aarhus Ø?

Så kan du downloade pressekittet, hvor du finder et salgsprospektet om Pakhusene, logo og udvalgte billeder.

Hent pressekit

Følg Pakhusene helt tæt på

Tilmeld dig Pakhusenes nyhedsbrev og følg byggeriet helt tæt på, få information om ledige lokaler og bliv klogere på hvordan det er at have kontor i de nye, innovative lokaler på Aarhus Ø.

* skal udfyldes
Må Pakhusene behandle dine oplysninger? *
Image-description
Image-description

“Når jeg skal kigge på, hvordan en arbejdsplads skal fungere og hvilke værdier, der er væsentlige - så er det vigtigt at rammerne, som mine medarbejder går i i hverdagen matcher de forventninger, vi har og på mange måder også overstiger dem. Det synes jeg bestemt, at Pakhusene lever op til.”

Jacob Quorp
Matthiesen
Managing Director i Nodes Aarhus
Image-description

Ind blik

Image-description
mads
seier
Direktør i Seier Fitness

“Her er et professionelt miljø med god kaffe, hygge og netværk”

Seier Fitness har seks år på bagen og har i dag to centre i Aarhus – ét i Pakhusene og ét i Badeanstalten Spanien. Seier Fitness i Pakhusene er for alle Aarhus Ø’s beboere. Både studerende og folk fra virksomhederne i Pakhusene bruger fitnesscenteret i centerets åbningstider fra klokken 5-23 på alle ugens dage. Seier Fitness er en stor succes i Pakhusene, og derfor udvider fitnesscenteret med mulighed for holdtræning i den næste etape af byggeriet.

Seier Fitness tilbyder også Seier Sundhed til virksomhed­erne. Her kan virksomhedernes ansatte få sundhedstjek, behandlinger af en fysioterapeut, massage og personlig træning. Der er også mulighed for at få et koldt gys i centerets egen vinterbaderklub. Her kan du hoppe i vandet uden for fitnesscenteret og bagefter få varmen i saunaen.